Gazirano vino – Bisera

5.00 

Leta 2019 smo v naš asortiment vin dodali še gazirano vino, ki smo ga poimenovali Bisera. Pripravili smo belo, ki je sestavljena iz kraljevine, chardoneja in zelenega silvanca, ter rdečo Bisero, ki ima podobno sestavo kot naš dolenjski posebnež cviček, torej je sestavljena iz kraljevine, žametne črnine in modre frankinje. Zaradi dodanih mehurčkov sta obe vini zelo sveži in se še posebej priležeta ob vročih poletnih dneh.

Bisera – rdeča
Alkoholna stopnja: 9,5% vol.
Sladkorna stopnja: polsuho

Bisera – bela
Alkoholna stopnja: 10,0% vol.
Sladkorna stopnja: polsuho

Bela
Rdeče
Počisti
 • Možnosti plačil: Neposredna bančna nakazila, sistem PayPal, kartična plačila, po povzetju ali na prevzemnih mestih.
 • Informacije: info@karlovcek.si ali na telefonski številki 07 393 14 10.
Šifra: bisera-5 Kategoriji: ,
Opis

IZ VINSKE KLETI KMETIJE KARLOVČEK

V naši vinski kleti pridelujemo različna vina. Peneča, mirna in gazirana, večinoma suha in polsuha, z alkoholno stopnjo od 10% do 13,5%. S trudom in trdim delom si vsako leto prizadevamo pridelati vrhunsko žlahtno kapljico. Po skrbni trgatvi in izboru najkakovostnejšega grozdja se začne proces pridelave tradicionalnega vinskega posebneža – cvička, modre frankinje, roseja, penine in gaziranega vina – Bisera.

PONUDBA VIN

 • Bela vina
 • Rdeča vina
 • Vina Rose
 • Cviček
 • Peneča vina
 • Gazirana vina
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gazirano vino – Bisera”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Plačila / Dostava
Spoštovani kupci izdelkov Kmetije Karlovček!
Vse naročene izdelke v naši spletni trgovini na www.karlovcek.eu, ki jih naročate po povzetju odpošljemo še isti dan. V kolikor to več ni mogoče naročene izdelke odpošljemo prvi delovni dan po vašem oddanem naročilu. V kolikor gre za nakup po predračunu ali direktni transakciji delujemo po zabeleženi transakciji pod enakimi pogoji. Izdelki so po sedanjih izkušnjah z dostavnimi službami nato dostavljeni v 1 - 3 dneh od dneva naročila, oziroma prejetih sredstev za naročeno blago.

Katere vrste plačil sprejemamo?

1. Plačila po povzezju
2. Po predračunu / Direktna plačila
3. Paypal plačilni sistem
4. Plačilne kartice Mastercard, Master, Visa ...

Kritje stroškov pošiljanja in pakiranja

Le v primeru, ko stranka naroči izdelek po povzetju a ga nato ne prevzame, se kot naročnik obvezuje do poravnave stroškov pošiljanja in pakiranja. Stroške pakiranja le v primeru, ko je naročilo zaradi specifik naročila odpremljeno s posebej urejeno embalažo. Prosimo, preberite podrobnejše naše pogoje poslovanja.

Dodatne informacije
 • Pogoji poslovanja
 • Politika zasebnosti
 • Vizitka Kmetije Karlovček
 • Zahvala!
  Za vsak vaš nakup smo vam iz srca hvaležni! Tradicijo, ki jo ohranjamo že od leta 1800 brez vas in vašega zaupanja, preprosto ne bi zmogli. Še naprej se bomo trudili po svojih najboljših močeh, obljubljamo pa vam, da bodo naši izdelki, ki jih boste kupili pri nas vedno neoporečni in le najboljše kakovosti.