Jabolka

Privoščite si odličen, zdrav in sočen sadež Kmetije Karlovček. Kakor pravi star pregovor, ki še kako drži, eno jabolko na dan, prežene zdravnika stran. Jabolka vam prinašajo zaklad vitaminov A, B in C, ki oskrbljujejo, hranijo in ohranjajo vitalnost vašega telesa. Vsebujejo veliko antioksidantov in ogljikovih hidratov, najbolj pa v tem sadežu izstopa sladkor. Vlaknine, ki jih vsebujejo jabolka vam dodatno pomagajo pri zniževanju ravni slabega holesterola. Jabolka uživajte pogosto in z lupino saj boste s tem prispevali k boljši odpornosti svojega organizma. Pomebno vplivajo tudi na zdravje vaše kože, blažijo in pomagajo v boju proti artritisu, pomagajo pri odpravljanju težkih kovin iz telesa, pa še bolj zdrave in lepše dlesni in zobe boste imeli. Jabolka lokalnega izvora kot so iz naše Kmetije Karlovček so priljubljen sočen sadež, ki imajo neprimerljivo več prednosti od industrijsko pridelanih jabolk. Kmetija Karlovček obsega preko 30 ha sadovnjakov kjer na naraven način skrbimo ter vzgajamo odlična jabolka, breskve, češnje, maline in drugo sezonsko sadje. Jabolka so najboljša tem bolj sveža in so hkrati odlična osvežitev v vročih poletnih dneh. Iz njih lahko seveda naredimo tudi marmelado, sokove, prigrizke ali popestrimo raznovrstne sladice.

 • Možnosti plačil: Neposredna bančna nakazila, sistem PayPal, kartična plačila, po povzetju ali na prevzemnih mestih.
 • Informacije: info@karlovcek.si ali na telefonski številki 07 393 14 10.
Šifra: jabolka-15 Kategoriji: ,
Opis

IZ SADOVNJAKA KMETIJE KARLOVČEK

Kmetija Karlovček obsega 30 ha sadovnjakov in 20 ha vinogradov, pohvali pa se lahko s proizvodi kot so vino Cviček PTP, Modra frankinja, Rose, Jernejeva penina, gazirano vino Bisera, 100 % jabolčni sok, jabolčni kis, korenčkov sok, breskov sok, jabolčni čips in bučno olje. Vsi pridelki so pridelani v skladu s pravili kontrolirane integrirane pridelave.

PONUDBA VIN

 • Jabolka različnih sort
 • Breskve različnih sort
 • Maline
 • Namizno grozdje
 • Češnje
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Jabolka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Plačila / Dostava
Spoštovani kupci izdelkov Kmetije Karlovček!
Vse naročene izdelke v naši spletni trgovini na www.karlovcek.eu, ki jih naročate po povzetju odpošljemo še isti dan. V kolikor to več ni mogoče naročene izdelke odpošljemo prvi delovni dan po vašem oddanem naročilu. V kolikor gre za nakup po predračunu ali direktni transakciji delujemo po zabeleženi transakciji pod enakimi pogoji. Izdelki so po sedanjih izkušnjah z dostavnimi službami nato dostavljeni v 1 - 3 dneh od dneva naročila, oziroma prejetih sredstev za naročeno blago.

Katere vrste plačil sprejemamo?

1. Plačila po povzezju
2. Po predračunu / Direktna plačila
3. Paypal plačilni sistem
4. Plačilne kartice Mastercard, Master, Visa ...

Kritje stroškov pošiljanja in pakiranja

Le v primeru, ko stranka naroči izdelek po povzetju a ga nato ne prevzame, se kot naročnik obvezuje do poravnave stroškov pošiljanja in pakiranja. Stroške pakiranja le v primeru, ko je naročilo zaradi specifik naročila odpremljeno s posebej urejeno embalažo. Prosimo, preberite podrobnejše naše pogoje poslovanja.

Dodatne informacije
 • Pogoji poslovanja
 • Politika zasebnosti
 • Vizitka Kmetije Karlovček
 • Zahvala!
  Za vsak vaš nakup smo vam iz srca hvaležni! Tradicijo, ki jo ohranjamo že od leta 1800 brez vas in vašega zaupanja, preprosto ne bi zmogli. Še naprej se bomo trudili po svojih najboljših močeh, obljubljamo pa vam, da bodo naši izdelki, ki jih boste kupili pri nas vedno neoporečni in le najboljše kakovosti.