Maline

Maline mmm.., slasten, zdrav in sočen sadež, ki jih najdemo skoraj na vsakem vrtu. Tudi na Kmetiji Karlovček izvrstnih malin ne manjka. Maline vam prinašajo bombo vitamina A in C, vsebujejo biotin in tudi eloginsko kislino. Z uživanjem malin boste prispevali k svojemu počutju saj so odličen antioksidant. Pomagajo tudi pri težavah z vidom saj krepijo očesno ožilje, pri menstrualnih težavah, delujejo odvajalno, preprečujejo krvavitve iz nosu, dlesni ipd. Najbolj pogoste so rdeče maline, poznamo pa tudi črne, rumene in oranžne maline. So odličen sladko kisel sadež, ki v sebi skrivajo vrsto zdravilnih učinkov. Maline lahko uporabimo v različnih sladicah, katerim dajo posebno svežino, naredimo pa lahko tudi zelo okusno marmelado. Maline lokalnega izvora kot so iz naše Kmetije Karlovček so slasten sočen sadež, ki imajo neprimerljivo več prednosti od industrijsko pridelanih sadežev. Kmetija Karlovček obsega preko 30 ha sadovnjakov kjer na naraven način skrbimo ter vzgajamo maline, breskve, češnje, jabolka in drugo sezonsko sadje. Okusne maline so hkrati odlična osvežitev v poletnih dneh. Iz njih lahko seveda naredimo tudi napitek, marmelado, sok ali z njimi popestrimo raznovrstne sladice.

 • Možnosti plačil: Neposredna bančna nakazila, sistem PayPal, kartična plačila, po povzetju ali na prevzemnih mestih.
 • Informacije: info@karlovcek.si ali na telefonski številki 07 393 14 10.
Šifra: maline-7 Kategoriji: ,
Opis

IZ SADOVNJAKA KMETIJE KARLOVČEK

Kmetija Karlovček obsega 30 ha sadovnjakov in 20 ha vinogradov, pohvali pa se lahko s proizvodi kot so vino Cviček PTP, Modra frankinja, Rose, Jernejeva penina, gazirano vino Bisera, 100 % jabolčni sok, jabolčni kis, korenčkov sok, breskov sok, jabolčni čips in bučno olje. Vsi pridelki so pridelani v skladu s pravili kontrolirane integrirane pridelave.

PONUDBA SADJA (sezonsko)

 • Jabolka različnih sort
 • Breskve različnih sort
 • Maline
 • Namizno grozdje
 • Češnje
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maline”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Plačila / Dostava
Spoštovani kupci izdelkov Kmetije Karlovček!
Vse naročene izdelke v naši spletni trgovini na www.karlovcek.eu, ki jih naročate po povzetju odpošljemo še isti dan. V kolikor to več ni mogoče naročene izdelke odpošljemo prvi delovni dan po vašem oddanem naročilu. V kolikor gre za nakup po predračunu ali direktni transakciji delujemo po zabeleženi transakciji pod enakimi pogoji. Izdelki so po sedanjih izkušnjah z dostavnimi službami nato dostavljeni v 1 - 3 dneh od dneva naročila, oziroma prejetih sredstev za naročeno blago.

Katere vrste plačil sprejemamo?

1. Plačila po povzezju
2. Po predračunu / Direktna plačila
3. Paypal plačilni sistem
4. Plačilne kartice Mastercard, Master, Visa ...

Kritje stroškov pošiljanja in pakiranja

Le v primeru, ko stranka naroči izdelek po povzetju a ga nato ne prevzame, se kot naročnik obvezuje do poravnave stroškov pošiljanja in pakiranja. Stroške pakiranja le v primeru, ko je naročilo zaradi specifik naročila odpremljeno s posebej urejeno embalažo. Prosimo, preberite podrobnejše naše pogoje poslovanja.

Dodatne informacije
 • Pogoji poslovanja
 • Politika zasebnosti
 • Vizitka Kmetije Karlovček
 • Zahvala!
  Za vsak vaš nakup smo vam iz srca hvaležni! Tradicijo, ki jo ohranjamo že od leta 1800 brez vas in vašega zaupanja, preprosto ne bi zmogli. Še naprej se bomo trudili po svojih najboljših močeh, obljubljamo pa vam, da bodo naši izdelki, ki jih boste kupili pri nas vedno neoporečni in le najboljše kakovosti.