Motni jabolčni sok 1L

2.00 

Na kmetiji Karlovček pridelujemo 100 % naraven bister in moten jabolčni sok iz različnih sort svežih jabolk iz integrirane pridelave, ki zagotavljajo popolnoma naravno sestavo soka . Vedno se potrudimo, da so si serije sokov med sabo čim bolj podobne in vas vedno znova navdušijo z ravno prav sladkim, sočnim okusom, omamnim vonjem in čudovito barvo. Motni jabolčni sok iz kmetije Karlovček je brez konzervansov in brez dodanega sladkorja. Sok je pasteriziran in stekleničen v 1 L steklenice. V jesenskem času je pri nas mogoče kupiti tudi motni jabolčni sok v rinfuzi, torej popolnoma svež jabolčni sok, ki ga lahko za večjo obstojnost sami prekuhate, ustekleničite ali ga hranite v inox posodi. Iz tako pridelanega soka lahko pripravite tudi odličen jabolčnik (jabolčno vino) ali jabolčni kis.

Nagrade:

 • Dobrote slovenskih kmetij 2019 – zlato priznanje 3 leta zapovrstjo, zaradi česar smo pridobili naziv Znak kakovosti.
 • Dobrote slovenskih kmetij 2019 – bronasto priznanje.
 • Možnosti plačil: Neposredna bančna nakazila, sistem PayPal, kartična plačila, po povzetju ali na prevzemnih mestih.
 • Informacije: info@karlovcek.si ali na telefonski številki 07 393 14 10.
Šifra: motni-sok-17 Kategoriji: ,
Opis

IZ SADOVNJAKA KMETIJE KARLOVČEK

Kmetija Karlovček obsega 30 ha sadovnjakov in 20 ha vinogradov, pohvali pa se lahko s proizvodi kot so vino Cviček PTP, Modra frankinja, Rose, Jernejeva penina, gazirano vino Bisera, 100 % jabolčni sok, jabolčni kis, korenčkov sok, breskov sok, jabolčni čips in bučno olje. Vsi pridelki so pridelani v skladu s pravili kontrolirane integrirane pridelave.

PONUDBA SADJA (sezonsko)

 • Jabolka različnih sort
 • Breskve različnih sort
 • Maline
 • Namizno grozdje
 • Češnje
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Motni jabolčni sok 1L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Plačila / Dostava
Spoštovani kupci izdelkov Kmetije Karlovček!
Vse naročene izdelke v naši spletni trgovini na www.karlovcek.eu, ki jih naročate po povzetju odpošljemo še isti dan. V kolikor to več ni mogoče naročene izdelke odpošljemo prvi delovni dan po vašem oddanem naročilu. V kolikor gre za nakup po predračunu ali direktni transakciji delujemo po zabeleženi transakciji pod enakimi pogoji. Izdelki so po sedanjih izkušnjah z dostavnimi službami nato dostavljeni v 1 - 3 dneh od dneva naročila, oziroma prejetih sredstev za naročeno blago.

Katere vrste plačil sprejemamo?

1. Plačila po povzezju
2. Po predračunu / Direktna plačila
3. Paypal plačilni sistem
4. Plačilne kartice Mastercard, Master, Visa ...

Kritje stroškov pošiljanja in pakiranja

Le v primeru, ko stranka naroči izdelek po povzetju a ga nato ne prevzame, se kot naročnik obvezuje do poravnave stroškov pošiljanja in pakiranja. Stroške pakiranja le v primeru, ko je naročilo zaradi specifik naročila odpremljeno s posebej urejeno embalažo. Prosimo, preberite podrobnejše naše pogoje poslovanja.

Dodatne informacije
 • Pogoji poslovanja
 • Politika zasebnosti
 • Vizitka Kmetije Karlovček
 • Zahvala!
  Za vsak vaš nakup smo vam iz srca hvaležni! Tradicijo, ki jo ohranjamo že od leta 1800 brez vas in vašega zaupanja, preprosto ne bi zmogli. Še naprej se bomo trudili po svojih najboljših močeh, obljubljamo pa vam, da bodo naši izdelki, ki jih boste kupili pri nas vedno neoporečni in le najboljše kakovosti.